Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Belgegeçer :
WEB https://senkayaogretmenevi25.meb.k12.tr
Adres : YUKARI MAH. ATATÜRK CAD. NO 64 İÇ KAPI NO 1 ŞENKAYA / ERZURUM
VİZYON : Kaliteli, yenilikçi ve kendini sürekli geliştiren hizmetlerimiz ile öğretmenevlerinin örnek model aldığı öncü bir kurum haline gelebilmektir.
MİSYON : Öğretmenevimizi, tarihi yapısı içerisinde öncelikle öğretmenlerimiz olmak üzere tüm misafirlerimizin, öğretmenevimize güven duyduğu, kuruma karşı önyargıların olmadığı, aldıkları kaliteli ve yenilikçi hizmetler ile misafirlerimizin koşulsuz memnuniyetinin sağlandığı örnek alınan bir kurum haline getirmektir Çağımızın getirdiği yeniliklere süratle uyum sağlayarak, yerinde yatırımlarla misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle cevap vermektir.
BAŞARILAR :

Otel Odası :27
Saatler : -
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Şenkaya´dan Erzurum´a 8:00 ve 14:00 da günde iki sefer minibüs gitmektedir. Erzurum´dan Şenkaya´ya 10:00 ve 15:30 da iki sefer minibüs gelmektedir.
Yerleşim Yeri : İlçe merkezi.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezinde. İl merkezine uzaklığı 167 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :